Edirnespor, Cahit Erçevik ile sözleşme imzaladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3'ncü Lige yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor, en son İstanbul Çatalca'da görev yapan tecrübeli teknik direktör Cahit Erçevik ile sözleşme imzaladı.

Edirnespor, Cahit Erçevik ile sözleşme imzaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İmzaların ardından basın mensuplarının karşısına geçen teknik heyet ve Başkan Savaş Üner çeşitli açıklamalarda bulundu.

Son haftalar kötü neticeler doğrultusunda Ahmet Yavuz ile yolları ayırmak zorunda kaldıklarını söyleyen Edirne Belediyesi Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner, kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu.

Bugün itibariyle Cahit Erçevik ile anlaşma sağladıklarını aktaran Üner, “Buradan Edirnespor camiamıza ve tüm Edirnelilere hayırlısı olsun diyorum. Hocamızı çok araştırdık. İyi referanslar geldi. Hocamız zaten kendisini de ispat etmiş biri. 3-4 haftalık boşluktan sonra biz de bugün itibariyle hocamızla anlaştık. Hocamızın yanında yardımcı hocası Ertuğrul hocamız var. Edirneli bir yardımcı hocamız oldu. Edirne’mize hayırlısı olsun diyorum.” Şeklinde konuştu.

Edirnespor’un Trakya’nın en güzide kulübü olduğunu ifade eden Edirnespor Teknik Direktörü Cahit Erçevik, Türkiye’de Trakya denince akla hemen Edirne ve Edirnespor’un geldiğini dile getirdi.

Edirnespor’da görev almaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Üner, “Sezona İstanbul’da Çatalca’da başlamıştım. 12 haftada 27 puan aldığımız dönemde lig lideriyken görevimden ayrıldım. Kendime ait etik değerler uyuşmadığı için görevimden ayrıldım. Akabinde başkanımızın teveccühüyle Edirnespor’da görev almaya başlamış bulunmaktayım. Bu güzel şehre hizmet edeceğim için çok mutluyum.  Rabbim inşallah takımımıza yönetimimize bizlere hep beraber başarılı sonuçlar almayı nasip eylesin. Geri kalan 11 haftayı başarılı bir şekilde tamamlayıp Edirnespor’u hak ettiği yere çok daha yukarılara taşımak için elimizden geleni var gücümüzle yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Her maçı kazanmak için oynayacağız”

Edirnespor’un önceki senelerde ikinci liglerde yarışmış bir takım olduğunu hatırlatan Erçevik, “Liderle aramızda 17 puanlık bir fark var ve geride kalan 11 haftalık bir süreç var. Biz bu 11 haftalık sürece 1 hafta olarak bakamayız. Hafta hafta bakmamız lazım. Her hafta bizim için bir değer. Biz sadece ve sadece hafta hafta gidip her hafta istediğimiz sonucu alabilmek için canı gönülden mücadele edeceğiz. Her maçı kazanmak için oynayacağız. Kazanamıyorsak kaybetme stratejisini uygulayacağız. Aldığımız puanlar bizi hangi noktaya getirecek şu etapta sadece ona bakmak zorundayız. Çünkü uzun vadeli düşüneceğimiz bir süreç şu an için yok. O yüzden bunlar önümüzdeki senenin planlaması.” Dedi.

Teknik heyetin, yönetimin, futbolcuların tek bir mutluluk kaynağı var o da saha”

Oyuncular ile arasında güzel bir atmosfer oluştuğunu belirten Erçevik, “Onlarda uzun süredir yenememenin bir sıkıntısı var. Onlarında bir mutsuzluğu var ama biz teknik heyetin, yönetimin, futbolcuların tek bir mutluluk kaynağı var o da saha. Biz burada mutlu olmak istiyoruz. Çünkü uzun zamandır bu sahada mutluluğu alamadık. Ama alamayacağımız anlamına gelmiyor. Önümüzde 2 gün sonra oynayacağımız Çankaya maçımız var. Çankaya maçında o uzun zamandır alamadığımız mutluluğu almak için sahada var gücümüzle mücadele edeceğiz.” Diye konuştu.

Burcu Temel