EDİRNELİ YÜZÜCÜLER, FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNE TRANSFER OLDU

Edirne Yüzme Eğitim Merkezi (EYEM) sporcuları Beyza Işık ve Ecrin Defne Gündüz 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe Spor Kulübünü temsil edecek.

EDİRNELİ YÜZÜCÜLER, FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNE TRANSFER OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe Spor Kulübü ile Edirne Yüzme Eğitim Merkezi (EYEM) arasında sözleşme imzalandı.  Edirne Yüzme Eğitim Merkezi (EYEM) Sporcuları Beyza Işık ve Ecrin Defne Gündüz 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe Spor Kulübünü temsil edecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadı.

Türkiye şampiyonluğu ve daha birçok başarılara imza atan yüzücüler, şimdi ise Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olmanın heyecanı içinde daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü formasını giymenin mutluluğunu yaşayan genç sporcular, bundan böyle birlikte yürütülecek iş birliği çerçevesinde çalışmalar yaparak hedeflerine doğru adım adım ilerlemenin fırsatını yakalamış olacak.

6 yaşındayken su korkusunu yenmek ve tatile gittiğinde yalnız kalmamak için başladığı yüzme sporunda büyük başarılara imza atan 13 yaşındaki Beyza Işık, küçük yaşta bu kadar büyük başarılara imza atmaktan dolayı gururlu ve mutlu olduklarını ifade etti.

“Hedeflerimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Sporcularının Fenerbahçe’ye transfer olmasına sevindiklerini söyleyen Edirne Yüzme Eğitim Merkezi (EYEM) Antrenörü Onur Kaplan, “Beyza ve Defne evladımıza Fenerbahçe Spor Kulübünde başarılar diliyoruz. Yüzme sporunda da hedeflerimizi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah değerli evlatlarımızın yolunu açık etsin. Hocalarımıza, ailesine, yöneticilerimize ve de değerli sporcularımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Özlem Ceylan