Edirne Ticaret ve Sanayi Odası başkanı değişti

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) yönetim kurulu başkanlığı seçimlerinde 42 Meclis Üyesi oy kulandı.  Recep Zıpkınkurt ve Sezai Irmak'ın kıyasıya yarıştığı seçimde nabız değişimi oldu. ETSO'nun yeni başkanı Sezai Irmak oldu.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası başkanı değişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

42 meclis üyesinin oy kullandığı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanlığı seçimlerinde Recep Zıpkınkurt 20 oy alırken, Sezai Irmak ise 1 oy fark ile ETSO’nun yeni başkanı seçildi.

2 adayın kıyasıya yarıştığı toplantıda 1 oy geçersiz sayıldı.  Edirne Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri ve meslek komitesi seçimleri geçtiğimiz hafta gerçekleştirilmişti. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçimlerinde 16 ayrı meslek grubunda 2 bin 270 üyenin bin 526’si oy kullanmıştı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilen seçimlerde üyeler 16 meslek grubunda farklı listelerde üyeler üst kurula seçilmeye hak kazanmıştı.

Sandıkların açılması ve oyların sayılmasının ardından kullanılan 42 oydan Recep Zıpkınkurt 20 oy, Sezai Irmak 21 oy aldığı, 1 oyun ise geçersiz sayıldığı tespit edildi. Seçim sonucunda Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim kurulu başkanı Sezai Irmak oldu.

Burcu Temel