Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi'nde İngilizce Tiyatro Şöleni

Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi İngilizce öğretmeni Mertkan Sınar ve okul öğrencileri tarafından Yabancı dil öğreniminin sanatla buluşması, yaşayarak öğrenilmesi ve sosyalleşmeye katkı sağlaması amacıyla, İngilizce tiyatro gösterisi düzenlendi.

Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi'nde İngilizce Tiyatro Şöleni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birbirinden farklı skeçler ve müzik performanslarının yer aldığı gösteri renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu gösteri kahkahalar ve alkışlar içinde sona erdi.

Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Yabancı dilde eğitimine hem sınıf içi hem yaşayarak öğrenme bakış açısıyla, öğrencilerle tamamı İngilizce tiyatro gösterisi gerçekleştirdik. Gösterimizde çeşitli piyesler, enstrümanlar ve şarkılara da yer vererek hem kendimiz hem seyircilerimiz eğlendi ve güzel bir paylaşımda bulunduk. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan öğretmen ve velilerimize, tiyatro da rol olan tüm öğrencilerimize, ayrıca bu güzel etkinliği hazırlayan okulumuz İngilizce öğretmeni Mertkan Sınar'a teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi