Edirne'nin çalışkan müdürlerinden Ali Altındal Malatya'ya tayin oldu

Edirne AFAD Müdürü Ali Altındal Malatya AFAD Müdürü olarak atandı.

Edirne'nin çalışkan müdürlerinden Ali Altındal Malatya'ya tayin oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mühendis kimliğiyle AFAD teşkilatında pratik ve akılcı çözümleriyle öne çıkan Altındal, kentte yaptığı pek çok projeyi ülke geneline yayan bir yönetici olarak tanınıyor.

Sınır ötesi işbirliği projeleriyle kuruma pek çok araç, gereç ve ekipman kazandıran Altındal’ın afetlere hazırlık kapsamında hazırladığı bir çok proje de il genelinden ülke geneline yayılan strateji planlamalar kapsamında alındı.

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası afet bölgesinde en uzun kalan AFAD müdürü olarak kayıtlara geçen Altındal görev yaptığı Kahramanmaraş ve Hatay’da müdahaleleriyle hem dönemin AFAD Başkanı şimdiki Edirne Valisi Yunus Sezer hem de koordinatör valilerin takdirini toplamıştı.

Edirne’de Türkiye’nin en geniş kapsamlı afet eğitim projesini üniversiteyle başlatan Altındal başarılı hizmetlerine depremden etkilenen iller arasındaki büyükşehirlerden Malatya’da devam edecek.

Ali Altındal’dan görevi ise Çorum AFAD Müdürü Elvan Kaya atandı.

Ali Altındal kimdir?

06.06.1982 yılında Samsun’da doğdu.

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi ve Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği Lisans eğitiminin ardından Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği (Yüksek Lisans) yapmıştır.

Ayrıca Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Lisans eğitimini tamamlayan Ali ALTINDAL, 1 çocuk babasıdır.

2007 yılında Erzurum Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğünde Arama Kurtarma Teknisyeni olarak göreve başlamıştır. 2008 yılından bu yana Edirne’de çeşitli pozisyonlarda görev almıştır.

02.12.2019 tarihinde Edirne İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak göreve başlayan Altındal, 31. 01.2024 tarihinde Malatya ili emrine AFAD Müdürü olarak atandı.

Haber Merkezi