'EDİRNE, KOCA BİR KÖY.'

MHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Kozan Edirne Haber'i ziyaret ederek seçim atmosferini değerlendirdi. Başkan Adayı Recep Kozan kentin 30 yıldır iyi yönetilmediğini ve 'Biz Edirne'yi koca bir köy olmaktan kurtarırız.' Dedi.

'EDİRNE, KOCA BİR KÖY.'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

                MHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Kozan ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Edirne Haber’i ziyaret ederek açıklamalarda bulundular. MHP adayı Kozan, ittifakların son durumundan, projelerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

“Millet İttifakı Avantajımıza”

MHP Belediye Başkan Recep Kozan, Millet İttifakı’nın bölgedeki durumunun kendileri açısından avantaj olduğunu ittifakların zorlama olmaması gerektiğini söyledi. Kozan, Edirneli insanın milliyetçi olduğunu bundan da asla taviz vermeyeceklerini dile getirerek, “Buna uymayan davranışlar içerisinde olan ne bir parti ne bir ittifakı kabul etmez.” Dedi.

Cumhur İttifakı Tek Aday Çıkarırsa Ne Olur?

Başkan Adayı Kozan, Cumhur İttifakı’nın seçime tek aday ile girme kararı alsaydı ne yapardınız sorusuna ise samimiyetle cevap verdi. Kozan, “Şuanda karar verilmiştir. Edirne’de nettir.  Ak Parti kendi adayıyla, MHP’de kendi adayıyla yani benimle bu yarışa katılmıştır. Biz MHP olarak Kozan Recep ile yola devam…” İfadelerini kullandı.

“İklim MHP’nin Adayını Büyütecek.”

Mevcut siyasi atmosferin kendilerini için bir avantaj olduğunu yineleyen MHP Belediye Başkan Adayı Recep Kozan, “Şuandaki siyasi iklim Recep Kozan’ın yeşerip büyümesi, ürün vermesi için en uygun bir ortamdır. Ve bunun oya tahvil edeceğini düşünüyoruz. Edirne’deki yanlış belediyecilik hizmetlerinin de bize oy olarak destek olacağını düşünüyoruz.  Bizim Edirne’miz evet CHP burada devamlı olarak çok oy almıştır ama bizim Edirne’miz medeni Edirne’dir. Yeri geldiğinde dur demesini de bilir. Ve ben bu ortamda yeter artık deneceği umudundayım ve bunu da görüyorum.” Dedi.

Kötü Yönetiliyor
Kentin belediyecilik anlamında kötü yönetildiğini ifade eden MHP adayı “Bir zamanın yeşil Edirne’si beton Edirne oldu, çamur Edirne oldu. Yeni yerleşim yerlerine giriyorsun ve 300 metre ötesini gören birkaç tane yol sayabilirsin. Yeni yerleşiyorsun buraya ya. Yap şuraya güzel bir yol. Derelerin içine girdin.

Edirne’nin suyu akmayan bir tek koca köyü burası var. Başka köy yok.  Bu yakışmıyor. Bu kadar stratejik önemi var, bu kadar önemli bir şehir ama şuanda olduğu nokta gerçekten Edirne’ye yakışmayan bir nokta. Bizim insanlarımız da bunu yaşıyor ve görüyor. Edirne’de böyle bir şey nasıl olabilir? 30 yıldır kim idare ediyor Edirne’yi?” Diye sordu.

“Edirne’nin İçi Mahvoldu”

 Recep Kozan ayrıca 25 yıldır, Edirne’yi yöneten CHP zihniyetinin yapılaşmada betonlaştığını iddia ederek Kıyık’ta ayak basılacak yeşil alan olmadığını söyledi.

Edirne’nin içinin mahvolduğunu savunan MHP Adayı Kozan, “Hala daha bana oy verir diye düşünüyorsak yanlış bir düşüncedir diye düşünüyorum. Bu millet o kadar saf değil. Bu millet akıllı bir millettir. Vatanını, şehrini sever. Şehrini sevdiği için de inşallah herhangi bir beklentisi olmadan şehrime hizmet edecek birini seçecektir diye düşünüyorum. İnşallah beraberce merdivenlerden yukarı çıkacağız.” Diye konuştu.

EBUBEKİR SIDDIK SEMİZ