Edirne İl Müftülüğü'nce hayır kermesi düzenlendi

Edirne İl Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğü tarafından hayır kermesi düzenlendi.

Edirne İl Müftülüğü'nce hayır kermesi düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Edirne Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğü tarafından gençlik çalışmaları ve öğrencilerin eğitim masraflarına destek olmak amacıyla düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü. Öğrencilere katkı sağlayacak kermeste Lokma, Sarma, Kurabiye ve daha birçok el emeği göz nuru ürün kısa sürede satıldı. Elde edilen gelirlerin ihtiyaç sahipleri öğrenciler için  kullanılacağı bildirildi.

Edirne İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Emine Karauluç, "Geliri gençlik çalışmalarında kullanılmak ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla bir kermes düzenledik. Üniversite öğrencilerimize destek olmak amacıyla başlattığımız bu çalışmayı sürdürmeyi düşünüyoruz. Buradan gelen gelirler bazen burs olabiliyor bazen de yapılan faaliyetlerin masrafları için kullanılabiliyor. İl Müftülüğü gençlik koordinatörlüğündeki hocalarımızla birlikte öğrencilere katkı sağlayacak çeşitli çalışmalarımız oluyor. Sağ olsun vatandaşlarımız da yoğun ilgi gösterdi" şeklinde konuştu.

Kermeste görev alan herkesin gönüllü olarak canla başla çalışmalara destek verdiğini belirten Karauluç, İl Müftüsü Hasan Başoğlu ve eşinin de kermesten alışveriş yaparak katkı sunduğunu söyledi.

Edirne İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Talha Karaca, yaptıkları pansiyon ziyaretlerinde, önemli gün ve gecelerde gençlere ikramda bulunmak ve durumu olmayan gençlere destek olmak için kermes düzenlediklerini ifade etti.

Haber Merkezi