Büyükelçi Yörük'ün babası Yaşar Yörük, son yolculuğuna uğurlandı

Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük'ün babası ve Nevin Yörük'ün eşi Yaşar Yörük hayatını kaybetti. Yörük için Edirne'de Eski Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Büyükelçi Yörük'ün babası Yaşar Yörük, son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

80 yaşındaki Yaşar Yörük, Eskişehir’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yörük için Edirne Eski Cami'de İkindi Namazı'na müteakip cenaze töreni düzenlendi.  Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, taziyeleri kabul etti.

 Yörük'ün cenazesi İkindi Vakti kılınan cenaze namazı sonrası Edirne Yenişehir Mezarlığında toprağa verildi.

Düzenlenen törene Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli Valisi Birol Ekici, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, vali yardımcıları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve ailesi katıldı.

Edirne Haber Gazetesi olarak hayatını kaybeden Yaşar Yörük'e Allah'tan rahmet, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük ve ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Haber Merkezi