'Edirne hizmetin en iyisini hakediyor'

AK Parti Milletvekili Adayları Av. Tarık Hatipler, Fatma Aksal, Sevda Nur Kurban ve AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, seçim çalışmalarına Yıldırım'ı ziyaret ederek devam etti.

'Edirne hizmetin en iyisini hakediyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’nin Yıldırım Mahallesi’nden olan Av. Tarık Hatipler, mahallesinde olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hatipler, Edirne merkez mahalleleri geziyor. Yıldırım mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Hatipler, “Doğup büyüdüğüm, havasını teneffüs ettiğim, suyunu içtiğim, ekmeğini yediğim, güzelliklerini ve sıkıntısını paylaşarak yaşadığım mahallemdeki hemşehrilerimle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Edirne’ye hizmet etmek düşüncesiyle ‘’Türkiye  Yüzyılı için doğru zaman, doğru adam’ diyerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün Yıldırım’daydık. Kendi mahallemdir burası. Gümüşhane ve Bayburt Derneklerimizi ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hatipler, daha sonra Yeniimaret Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Burada yaptığı konuşmada, Edirne’ye ve Edirne’nin güzel insanlarının hizmetin en iyisini hakkettiğini belirterek, “eski ama eskimeyen bir başkent olarak Edirne ve bu şehrin güzel insanları, her türlü hizmetin en iyisini hak etmektedir. Edirne’ye hizmetin en iyisini gerçekleştirmek, yatırımları en önemlisini taşımak bizim boynumuzun borcudur. Destekleriniz için çok teşekkür ederim”  dedi.

Haber Merkezi