Hatipler 'El ele, gönül gönüle 14 Mayıs'a hazırız'

AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler, Kemal köyde yapılan yağmur duasına katılarak, mahalle sakinleriyle birlikte el açıp bolluk bereket için Allah'a dua etti.

Hatipler 'El ele, gönül gönüle 14 Mayıs'a hazırız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Milletvekili adayı Av. Tarık Hatipler, gündüz Keşan İlçe Teşkilatı ile birlikte Keşan’a bağlı Yenimuhacır ve Beğendik Beldesini ziyaret ederek esnaf ve Keşanlı hemşehrilerle bir araya geldi. ‘Doğru zaman, Doğru adam’ sloganıyla gezilerine devam eden Hatipler, Keşan’dan samimi ve sıcak duygularla ayrıldı.

Keşan ziyaretinin ardından Edirne Merkeze bağlı Kemal Köy’de vatandaşlarla bir araya gelerek yağmur duasına katıldı.

Hatipler, Kemal köyde vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi, "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu anlatıp seçimde destek istedi.

Bu seçimin geçmişten ziyade geleceğin seçimi olacağını belirterek, “Bizler bu seçimde, Türkiye'nin ikinci yüzyılında kimler, ülkeyi nasıl, hangi istikamet üzerinden yönetecek, bunu belirleyeceğiz. AK Parti iktidarında birçok şeyi başardı. Türkiye'de çok şey değişti. Bunun teveccühünü gezdiğimiz her yerde görüyoruz. Hamdolsun bu sevgi karşılıksız değil. Vatandaşlarımız bizleri bağrına basıyor. Görüyoruz ki vatandaşlarımız AK Parti’nin siyasetinden, Recep Tayyip Erdoğan’ın bu millete olan sevdasından asla vazgeçmeyecek. El ele, gönül gönüle 14 Mayıs’a hazırız” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi