Edirne'de proje çerçevesinde sahne alan ekip ilk konserini verdi

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde başlatılan 'Şarkılar bizi söyler  biz de  şarkı söyleriz' Projesi çerçevesinde sahne alan Edirne ve Havsa Halk Eğitim Merkezî kursiyerlerinin, ilk konseri ilgiyle izlendi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Edirne'de proje çerçevesinde sahne alan ekip ilk konserini verdi

 

 

Edirne'de Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Şarkılar bizi söyler biz de şarkı söyleriz' adı altında Türk müziği konseri düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Türk müziği konseri, yoğun ilgi gördü. Konsere katılan seyirciler, bazen duygu, bazen ise neşe dolu anlar yaşadı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan proje çerçevesinde sahne alan Edirne ve Havsa Halk Eğitim Merkezî kursiyerlerinden oluşan koro  kulakların pasını sildi.

Şefliğini Zehra Korucu'nun yaptığı Türk sanat müziği konserinde Duydum ki unutmuşsun, Nasıl geçti habersiz, Elbet bir gün buluşacağız gibi  sevilen eserler seslendirildi.

Konser sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı tarafından Koro Şefi Zehra Korucu'ya çiçek takdim edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan proje çerçevesinde ilk konserin gerçekleştirildiğini söyleyen Arpacı, koro ekibinin 27 Şubat tarihinde İstanbul'da, İstanbul'dan gelecek ekibin ise 22 Şubat tarihinde Edirne'de konser vereceğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu projeyi iller arasına yaymak istediğini belirten Dr. Arpacı, Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve Eşi Dilek Kırbıyık'ın da bu konserin gerçekleştirilmesinde çok destek olduğunu ifade etti.

Düzenlenen konser toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Özlem Ceylan