Edirne'de 30 öğretmene 5 gün toplam 35 saat eğitim verilecek

Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından teknik destek hibesi almaya hak kazanan 'Doğru Soru Bilmenin Yarısıdır' adlı projenin açılış programı gerçekleştirildi.

Edirne'de 30 öğretmene 5 gün toplam 35 saat eğitim verilecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans Salonunda düzenlenen açılış programına İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, T.Ü. Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meltem Acar Güvendir, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile Trakya Üniversitesinden akademisyenler ve eğitim görecek öğretmenler katıldı.

Doğru Soru Bilmenin Yarısıdır projesi kapsamında Edirne Merkez, Havsa, Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerindeki ortaokullarda görev yapan Türkçe, İlköğretim Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce öğretmenleri ile liselerde görev yapan Türk Dili ve Edebiyatı, Coğrafya, Tarih, Felsefe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji branşlarından 30 öğretmene 5 gün süresince toplam 35 saat eğitim verilecek.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, açılış programında yaptığı konuşmada projenin hazırlanmasında emeği geçenler ile projeye hibe desteği sağlayan Trakya Kalkınma Ajansına ve Trakya Üniversitesi akademisyenlerine teşekkür etti. Arpacı, projenin katılımcı öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.

Haber Merkezi