İba 'Edirne'ye gerçek belediyecilik hizmetlerini kazandırmak için yola çıktık'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, gece gündüz demeden ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. İlk olarak Yeniimaret Mahallesi sakinlerinden Halil Çelik ve ailesinin konuğu olan İba, daha sonra ise İstasyon Mahallesi Başkanı Süleyman Altunöz ve eşi Yeter Altunöz'ün hanesine misafir oldu.

İba 'Edirne'ye gerçek belediyecilik hizmetlerini kazandırmak için yola çıktık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor. Vatandaşlar ve esnaflarla tek tek görüşerek taleplerini dinleyen İba, projelerini de onlardan aldıkları taleplere ve kentin beklediği hizmetlere göre hazırladıklarını belirtti.

"Vatandaşlarımızın desteğini yürekten hissediyoruz"

İlk olarak Yeniimaret Mahallesi sakinlerinden Halil Çelik ve ailesinin konukları olan İba, güler yüzleriyle karşılayan ve manevi desteklerini yürekten hissettiği tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Sıcak ve samimi sohbet eşliğinde geçen ziyarette verdikleri desteklerden mutlu olduklarını söyleyen İba, "Sizlerin destekleri ile, hep birlikte, güçlü ve geleceğe çok daha güvenle bakan yepyeni bir Edirne’nin temellerini şimdiden atıyoruz" dedi.

7’den 70’e her bir bireyiyle Edirnelilerin sesi olmaya kararlı ve hazır olduklarını belirten İba, inşallah 1 Nisan sabahına hep birlikte zaferle uyanacaklarını söyledi.

"Edirne'ye gerçek belediyecilik hizmetlerini kazandırmak için yola çıktık"

İba ve beraberinde heyet buradaki ziyaretin ardından İstasyon Mahallesi Başkanı Süleyman Altunöz ve eşi Yeter Altunöz’ün hanesine misafir oldu.

Gönüllerin kazananı olmak, Edirne’ye en ufak bir ayrım olmaksızın gerçek belediyecilik hizmetlerini kazandırmak için yola çıktıklarını belirten İba, bu yolda, desteklerini esirgemeyen yol arkadaşları ve vatandaşlara teşekkür etti.

İba, ilgi ve samimiyetle karşılandı

Daha sonra İstasyon Mahallesi'ndeki kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen İba, ilgiyle ve samimiyetle karşılandı.  Güçlü destekleri, samimi karşılamaları ve güvenleri için teşekkür eden İba, yerel seçimler için destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten vatandaşlar ise İba ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.

"Spor kulüpleri ve derneklerin önemini gözeten hizmet ve projeler daim olacak"

Son olarak İstasyon Gençlik Spor Derneği Başkanı Murat Taşdemir ve yönetimiyle bir araya gelen İba, Edirne'deki amatör kulüpler için hazırladıkları projeleri anlattı.

Gençleri, sporun birleştiriciliği ile geleceğe hazırlayan spor kulüplerinin ve derneklerin öneminin çok büyük olduğunu vurgulayan İba, Belediye olarak, bu önemi gözeten hizmet ve projelerin daim olacağını aktardı.

Ziyaretleri için İba ve beraberindeki heyete teşekkür eden İstasyon Gençlik Spor Derneği Başkanı Murat Taşdemir ve yönetimi, spora ve sporun gelişimine yönelik hazırladıkları projelerin çok anlamlı olduğunu aktardı.

Haber Merkezi