EDİRNE 6. KİTAP FUARI BAŞLIYOR

Edirnelilerin her yıl heyecanla beklediği Edirne 6. Kitap Fuarı, 5 Ekim 2018 tarihinde Kipa Alışveriş Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açıyor. Yazar Ali Topuz'un onur konuğu olacağı 6. Kitap Fuarı ayrıca Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından olan Yılmaz Özdil'i de ağırlayacak.

EDİRNE 6. KİTAP FUARI BAŞLIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Belediye Başkanlığı’nca, eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyucuları yazarlarla bir araya getirmek için düzenlenen Edirne 6. Kitap Fuarı; 5-14 Ekim tarihlerinde Kipa Alışveriş Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Her yıl yüzlerce kitapseveri ağırlayan kitap fuarına katılacak olan yazar ve yayınevlerinin de netleşmeye başladığını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Arkadaşlarım bugüne kadar 42 yazarın ve 62 seçkin yayınevinin kitap fuarına katılacağını netleştirdi. Birkaç yazardan daha haber bekliyoruz. Kesin liste önümüzdeki günlerde belli olacak. ama Edirneliler, her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden değerli yazarlarla bulaşma fırsatı yakalayacak” dedi.  

                Fuarda her tür düşünce ve akıma sahip yazarların okuyucularla buluşacağını ifade eden Gürkan, “Bu yılki Onur Konuğumuz, değerli büyüğüm, usta siyasetçi Ali Topuz olacak. Ali Topuz; 5 Ekim 2018 tarihinde açılışını yapacağımız kitap fuarında okuyucularıyla buluşacak. Ayrıca Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından biri olan; kaleme aldığı yazılarla gündem yaratan Yılmaz Özdil’i de Edirne 6. Kitap Fuarı’nda ağırlayacağız. Edirnelilerin, heyecanla beklediği kitap fuarımıza sayılı günler kaldı” diye konuştu.

                Edirne Belediyesi 6. Kitap Fuarı’na bu zamana kadar katılımlarını kesin olarak bildiren yazar ve yayınevleri ise şunlar:

                                Yazarlar; “ALİ TOPUZ, YILMAZ ÖZDİL, CANAN TAN, ALTAN ÖYMEN, MERDAN YANARDAĞ, MEHMET BERK YALTIRIK, ZEYNEP BUGAY, UMUR BUGAY, KEMAL HAMAMCIOĞLU, ENVER AYSEVER, HURİHAN YILDIRIM, BAHAR FEYZAN,                 ÖMER SEVİNÇGÜL, BİRSEN EKİM ÖZEN, ŞENİZ BAŞ, SAVAŞ ÜNLÜ, MEHMET BERK YALTIRIK, DORUK KİREZCİ,       TUĞÇE AKSAL, MEHMET GÜLER, ENDER BİLAR, ALİŞAN BİRLİK, NİNO BERADZADE, HASAN GEZER, MERDAN YANARDAĞ, AYDIN ILGAZ, NİLGÜN ILGAZ,    ELİF YONUT TUĞAY, BEYZA AKYÜZ, SEREN DEMİREL, TOPRAK IŞIK, NURGÜL ATEŞ, MURAT AKSOY, ENVER ŞENGÜL, AYHAN TUNCA, GÜNGÖR MAZLUM, B. SADIK ALBAYRAK, CEM AYAZ, AYTEN ÖZTÜRK, ELİF ÇIRAK, HÜSEYİN HAKKI KAHVECİ, SERAP DERYA UYSAL.”

  Haber merkezi