EDGED Başkanı Güner'den  '18 Mart Çanakkale Zaferi' mesajı

  Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner 18 Mart Çanakkale zaferinin 108'nci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

EDGED Başkanı Güner'den  '18 Mart Çanakkale Zaferi' mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla idrak ettiğini kaydeden Güner, "Bugün Çanakkale Zaferimizin 108. yıl dönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Çanakkale Zaferi, vatanı, dini, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda Milletimizin neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Çanakkale dün olduğu gibi bugün de ülkemiz ve geleceğimiz üzerine plan kuranlar için hiçbir zaman unutulmaması gereken bir derstir" dedi.

                Çanakkale'de olduğu gibi 15 Temmuz'da ki darbe girişiminde de Türk Milleti'nin en modern silahlara kafa tuttuğunun altını çizen Güner, şunları kaydetti: "Tıpkı 108 yıl önce Çanakkale'de olduğu gibi, 15 Temmuz'da da en modern silahlar, milletimizin azim ve inancı karşısında çaresiz kalmıştır. 15 Temmuz'da yaşananların, bir asır önce Çanakkale'yi yedi düvele mezar eden ruhun ne kadar diri olduğunu hepimize gösterdiğine inanıyorum. Önümüzdeki süreçte de birlik ve dayanışma içinde, aynı kararlılıkla, ülkemize, istiklal ve istikbalimize sahip çıkacağımıza inancım tamdır. Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünü kutluyor, bize bu mukaddes vatanı emanet eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum." dedi.

Haber Merkezi