Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel hediyelik eşyalar tasarlanıyor

Edirne'de Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarına yönelik hazırlıklar sürüyor. Kentteki birçok okul 100. yıla özel gösteri, etkinlik ve çeşitli aktiviteler hazırlıyor. Okullar kutlamalarda kullanılmak ve 100'üncü yılın anısını yaşatmak için hediyelik eşyalar hazırlatıyor.

Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel hediyelik eşyalar tasarlanıyor

Kentteki okullar, 100'üncü yılın anısına unutulmaz kutlamalara imza atmayı hedefliyor. Öğrenciler, bu özel yıl dönümünü renklendirecek çeşitli etkinlikler ve gösteriler hazırlıyor. Bunun yanı sıra, okulun bir parçası olan herkesi bir araya getirecek özel hediyelik eşyalar da üretiliyor.

Çeyiz dükkanı işletmecileri, bu hediyelik eşyaların hazırlanmasına aktif olarak katkıda bulunuyorlar. El emeği göz nuru bu ürünler, 100'üncü yıl dönümünü unutulmaz kılacak anılarla dolu bir kutlamaya işaret ediyor.

Çeyiz dükkânı işletmecisi Nurşan Çebi, kutlamalara okullar ve esnaflar olarak büyük coşkuyla hazırlandıklarını söyledi.

Okullarla çalışmalar yaptıklarını belirten Çebi, “Bayraklarımızı dükkanlarımıza astık. Büyük bir coşkuyla hazırız. Cumhuriyetimizin 100. yılı bu duygu ile tüylerim diken diken oluyor. Bugünlere gelmemizin sebebi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyorum. Onun sayesinde daha nice asırlar görelim İnşallah.” Dedi.

Çebi, okullardan Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla siparişler aldıklarını ve hediyelikler rozetler hazırladıklarını dile getirdi ve şöyle devam etti:

“Heyecanla ürünleri bir an önce bitip okullara teslim etmek istiyoruz. Çünkü Velilerimiz, öğretmenlerimiz merakla ve heyecanla bekliyorlar. Çok fazla okuldan talep var. Bizlerde canla başla ürünleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla ürünlerde onlara özel tasarımlarla özenle süsleniyor. 100. yılımıza yakışan ürünler ile coşkuyla kutlayacağız.”

Doğukan Vurgun