Çocuklara Yönelik Sosyal Sorumluluk Projeleri Devam Ediyor

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlarda hizmet alan, koruma ve bakım altında bulunan çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projesi örneği gerçekleştirildi.

Çocuklara Yönelik Sosyal Sorumluluk Projeleri Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş’ı ziyaret eden kentteki bir alışveriş merkezi yetkililerinden Osman Bal ve Tuba Batak,  sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, kurum bakımındaki çocuklar için çeşitli hediyeler getirdiler.

Gerçekleşen ziyarete, Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sermin Dağ Tarlacı, Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Derya Dillek Budak ve Müdür Yardımcısı Volkan Korkmaz’da katılım sağladı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, ziyaret ekibine; Bakanlığın çocuklara yönelik uyguladığı sosyal hizmet modellerinden bahsederek, koruma ve bakım altında bulunan çocuklara yönelik gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Çocuklara yönelik hizmetlerimizin sürdürülmesi kapsamında, katkılarından dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Özbaş, Osman Bal ve Tuba Batak’a teşekkür belgesi takdim etti.

Burcu Temel