Ciravoğlu, 'Genel Başkan ve milletvekilinin ısrarı üzerine adaylıktan çekildim'

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Üzerinde baskı oluşturulduğunu söyleyen Ciravoğlu, 'Genel Başkan ve milletvekilinin baskısı üzerine adaylıktan çekildim.' İfadelerini kullandı.

Ciravoğlu, 'Genel Başkan ve milletvekilinin ısrarı üzerine adaylıktan çekildim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

YSK takvimine göre aday değişim süresi 3 Mart’ta sona erecek. CHP yönetimi ise Ciravoğlu’nun sağlını yakından takip edip buna göre karar alabilirdi. Ancak düğmeye basılarak Ciravoğlu adaylıktan el çektirildi.

Ciravoğlu, geçen hafta anjiyo olduğunu ve operasyonun çok başarılı geçtiğini iletti.

Operasyon sonrası istirahat etmediğini belirten Ciravoğlu, “Ondan sonra bir hafta 10 gün hastanede yatmam gerekiyordu. Anjiyo çok başarılı geçti hiçbir sorun olmadı. Ritim bozukluğu bu arada oluştu. Bununda tedavi olması için istirahat etmem gerekiyordu kalıcı bir durum olmaması için. Yatamadık hastanede, aday lansmanı, toplantılar derken fırsat bulamadık. Turhan Günaydın’ın basın toplantısı sonrası arkadaşlarım tedavimi tamamlamak istedi. Birkaç tetkik yapıldı basit bir şeydi. Tedavim 1-2 güne bitecek taburcu olacağım.” Dedi.

“Genel Başkan ve milletvekilinin baskısı üzerine adaylıktan çekildim”

Adaylıktan çekildiğini aktaran Ciravoğlu, herhangi bir sağlık sorununun olmadığının altını çizdi ve şunları kaydetti:

“Adaylıktan çekildim. Kesinlikle sağlık nedeniyle çekilmedim. Gördüğüm lüzum üzerine böyle bir karar verdim. Asla sağlık nedeniyle değil sağlık sorunum yok. Genel Başkan ve milletvekilinin baskısı üzerine adaylıktan çekildim.”