Çiçek Abbas'ın Minibüsünü Lüks Araca Çevirdi

1975 model minibüse 30 bin lira harcayıp lüks araca dönüştürdü. Satın aldığında hurda minibüse 30 bin lira harcayarak lüks araca çeviren Edirneli Murat Ersen çevresinden ve ailesinden olumlu tepkiler aldığını söyledi. Ersen 'Sanayide aracımızı düzeltirken çevredekiler bize Çiçek Abbas diye seslenmeye başladı. Biz de neden ismini Abbas koymayalım dedik ve aracın ismini Abbas koyduk.' İfadelerini kullandı.

Çiçek Abbas'ın Minibüsünü Lüks Araca Çevirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Abbas’ta Lüks Donanımların Hemen Hepsi Mevcut

Hurda arabaya on binlerce lira harcama yapan ve aracı kocaman bir eve dönüştüren araba tutkunu aracına Abbas ismini verdi. 1975 model olan minibüste hemen hepsi mevcut, buzdolabı, televizyon, oyun konsolu, ısıtmalı koltuklar ve daha niceleri araçta bulunuyor. Araç sahibi Murat Ersen bir oğlu olduğunda başka bir klasik araç aldığını ve bunun ismini de Maviş koyduğunu söyledi. Ersen; “Arabayı aldığımızda çok kötüydü. Gerekli bakımlarını ustamızla birlikte hallettik. Aracın içerisindeki aksamları aslına uygun yenilemeye çalıştık. Aracın içerisi tamamen bir ev niteliği taşıyor buzdolabından, televizyonuna, oyun konsolundan hareketli ısıtmalı koltuklarına kadar her şeyiyle tam bir yürüyen ev diyebileceğimiz bir araç. Bu arabayı yenilemek için ise 30 bin lira ve bir o kadar da emek harcadım. İlk başlarda bu hurdaya bu kadar masraf yapılır mı dediler ama ailem ve çevremdekiler aracın yeni halini gördüklerinde şaşırdılar.” Dedi.

Oğlu İçin Klasik Araba Aldı

Oyun konsolu, televizyon, ısıtmalı koltuklar, elektrikli camlar ve daha birçok özelliğin bulunduğu 1975 model araç için 30 bin lira ve bir o kadar da emek harcayan Murat Ersen oğlu doğduğu zaman başka bir klasik araç alarak hurda araca hayat verdi. Ustalık eserim diye nitelendirdiği 1966 Model Volkswagen araca da Maviş ismin koydu.

Arabaları Satmayı Düşünmüyor

Klasik araç tutkunu olan Murat Ersen arabalarını satmayı düşünmediğini onlarında artık aileden biri olduğunu söyledi.

Ogün Kurkan