'CHP bugüne kadar Edirne'ye ne yaptı?'

24 Haziran seçimlerinin ardından tekrar AK Parti Edirne İl Başkanlığına atanan İlyas Akmeşe, düzenlediği basın toplantısında CHP'ye yüklenerek, 'CHP bugüne kadar Edirne'ye ne yaptı?' diye sordu.

'CHP bugüne kadar Edirne'ye ne yaptı?'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bircan’a Şifa Diledi

AK Parti Edirne İl Başkanı Akmeşe, düzenlediği toplantı öncesi, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ın beyin kanaması geçirdiğini üzüntüyle öğrendiği dile getirerek Bircan’a acil şifalar diledi.

“Bizim partide görev istenmez verilir.”

AK Parti Edirne İl Başkanı Akmeşe, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olması nedeniyle il başkanlığı görevinden istifa etmişti. Seçim sonrasında ise yeniden il başkanlığı görevine getirilen İlyas Akmeşe, genel merkezin aldığı kararla tekrar il başkanlığı görevine atandığını hatırlatarak Edirne için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

İl Başkanlığı makamında düzenlenen toplantıda Başkan Akmeşe ilk olarak 24 Haziran seçim sürecinde yaşananları değerlendirdi.

"Yerel seçimler için çalışmaya başladık"

Akmeşe; AK Parti olarak bir seçimin bittiği günün ertesinde bir sonra ki seçime hazırlılara başladıklarını ve güçlü bir teşkilat olduklarının altını çizdi. 

İba’ya Teşekkür

Kendisinin milletvekili adaylığı döneminde il başkanı olarak görev yapan Nesim İba’ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden İlyas Akmeşe açıklamasına şöyle devam etti: “Bu süreçte bizim il başkanlığımızı yapan Nesim İba’ya ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Edirne’de belli bir noktaya geldik. Önümüzde Mart Ayı’nda yapılacak seçimler var. Bütün konsantremiz ve bütün gücümüzle yerel seçimlere hazırlanmaya başladık. " Dedi.

“Senelerdir bir çivi dahi çakılmadı”

Akmeşe, toplantıda son olarak geçtiğimiz günlerde yağan yağışla ilgili bir fotoğraf paylaşmıştı. Paylaşılan fotoğrafa gazetecilerin Recep Gürkan’ın fotoğraflar ile aynı şekilde cevap vermesi hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna Akmeşe, Edirne'de belediyenin yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu ve yapacakları çalışmalarla belediye başkanlığını kazanacaklarını dile getirdi.

Yerel seçimler erkene alınmazsa 2019 Mart Ayı’nda Türkiye tekrar sandık başına gidecek.

Filiz UÇAN