CHP adayları oylarını kullandı.

Edirne CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve milletvekili adayları oylarını kullandı.

CHP adayları oylarını kullandı.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, İlhami Ertem Lisesi’nde, milletvekili adayı Okan Gaytancıoğlu Havsa Halk Eğitim Merkezinde, Yakup Atalay Uzunköprü Demokrasi Ortaokulu’nda, Erdoğan Gümülcineli Keşan Kız Meslek Lisesi’nde, Erdin Bircan Edirne Mehmet Ruşen Erkut Ortaokulu’nda oylarını kullandılar.

CHP Edirne ikinci sıra milletvekili adayı erdin Bircan sabah saat 10.00’da eşi Bahriye Bircan ile birlikte Mehmet Ruşen Erkurt Ortaokulu’na gelerek 1250 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Seçimlerin ülkenin geleceği için hayırlar getirmesini dileyen milletvekili adayı Erdin Bircan; “Heyecanlıyız ve son iki gecedir heyecandan gözümüze uyku girmiyor. Pazartesi günü yepyeni bir güne uyanarak bu heyecana hep birlikte ortak olacağımıza inandım. Demokrasi ve özgürlüğün olduğu çocuklarımızın geleceği için, ülkemizde huzur ve barış olmasını diliyorum. İkinci tura kalacağımızı düşünmüyorum. Bu saate kadar ikinci tur diyerek yola çıktık. Fakat bu saatten sonra da ikinci tur olmaz. Ülkenin geleceği için hayırlısı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Özlem Ceylan