'BAYRAMLAR BİR GÖNÜL KAZANMA SEFERBERLİĞİDİR'

'Bayramlar birlik ve beraberliğin simgesidir'

'BAYRAMLAR BİR GÖNÜL KAZANMA SEFERBERLİĞİDİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan İba, mesajında Kurban Bayramı’nın Türk milletine ve İslam alemine sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, bayramlarda büyüklerin ziyaret edildiği, küçüklerin sevindirildiği, ailelerin, dostların bir araya geldiği değerinin bilinmesi gerekilen günler olduğunu vurgulayarak, Kurban Bayramı’nın maneviyatına yaraşır bir şekilde idrak edilmesi temennisinde bulundu.

 "Bayramlar bir gönül kazanma seferberliğidir”

Bayramların, kardeşlik bilincinin yenilemesi, insanlar arasındaki muhabbet ve dayanışmanın pekiştirme vesile olduğunu ifade eden Başkan İba, şunları kaydetti.

“Bayramlar, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde idrak edildiği günlerdir. Büyüklerimizi ziyaret ederek, küçükleri sevindirerek, gönülleri kazanarak bu mübarek günleri, manevi önemine uygun şekilde yaşamalı ve yaşatmalıyız. Bu kapsamda bayramlarımız aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğinin ilanıdır. Bu bayramımızın da gönül kazanma seferberliğine vesile olmasını diliyor, Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum." İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi