BAYRAM BEREKETİ ÇARŞI PAZARA YANSIDI

Kurban Bayramı dolayısıyla gerek giyim gerekse gıda gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar, soluğu çarşı pazarda aldı.

BAYRAM BEREKETİ ÇARŞI PAZARA YANSIDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

    Edirne’de Kurban Bayramı’na alışverişlerini yapmak için yerli yabancı birçok turist uğrak noktası olan ve en işlek caddelerinden olan Saraçlar Caddesi’nde yoğunluk yaşandı.

                Kurban Bayramı alışverişlerini son güne bırakan vatandaşlar alışveriş için aileleri ile birlikte kentin en işlek caddelerinden olan Saraçlar Caddesinde akın etti. Sıcak havada gezmekten yorulanlar banklarda dinlendi. 35 derece sıcakta gölgeye kaçarak serinlemeye çalıştı.

Kuaför ve berberlerde yoğunluk oluştu

                Bayram öncesi saç ve sakal tıraşı olmak isteyenler berberlerin yolunu tuttu. Kentte kuaförlerde de bayram yoğunluğu yaşandı. Kuaförler ve berberler yoğunluk sebebiyle fazla mesai yapıyor. Yoğun mesai yapan berber ve kuaförler, vatandaşları bayrama hazırlıyor.

                Bayramla birlikte işlerinin hareketlendiğini aktaran Kuaför Mert Karaciyi, yoğun çalıştıklarını ve fazla mesai yaptıklarını ifade etti.

Pandemi döneminden randevu sistemi alışkanlığı kazandıklarını belirten Kuaför Karaciyi, “Müşterilerimizi hem sıcak havada bekletmemiş oluyoruz. Hem de zamanlarınısıra beklemedengeçirmiş oluyorlar.Bu vesileyle de yoğunluğu da bu şekilde önlemiş oluyoruz”ifadelerine yer verdi.

Özlem Ceylan