Başpehlivanlıkta üçüncü tur müsabakaları nefes kesti

661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 2. gün müsabakaları nefes kesti.

Başpehlivanlıkta üçüncü tur müsabakaları nefes kesti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Sarayiçi Er Meydanı’ndaki dualı çayırda güreş tutan başpehlivanlar, zorlu mücadelede rakipleriyle yarıştı. Birinci ve ikinci turda rakiplerini yenen başpehlivanlar üçüncü turda ise kıran kırana yaptığı mücadelelerde nefes kesti.

Kura çekimlerinin ardından üçüncü Turda Serhat Gökmen Recep Kara ile, Yalçın Öncül Hüseyin Gümüşalan ise, Ertuğrul Dağdeviren Mehmet Yeşil Yeşil ile, Cengizhan Şimşek Orhan Okulu ile İsmail Balaban Yusuf Can Zeybek ile, Mustafa Batu Fatih Atlı ile, Mustafa Taş Osman Aynur ile, Tanju Gemici Semih Turgut ile eşleşti.

Kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda İsmail Balaban, Serhat Gökmen, Mustafa Taş, Ertuğrul Dağdeviren, Fatih Atlı, Tanju Gemici, Cengizhan Şimşek ve Hüseyin Gümüşalan rakiplerini yenerek çeyrek finale yükseldi.

1 saat 40 dakikalık mücadele gösteren Sarı Fırtına lakaplı İsmail Balaban, zorlu mücadele sonrası genç rakibi Yusuf Can Zeybek’i yenerek izleyicileri heyecanlandırdı ve sevindirdi.

Karşılaşmalar Pazar Günü çeyrek, yarı final ve final olmak üzere 3 etapta gerçekleştirilerek bu yılın başpehlivanı belirlenecek.

Haber Merkezi