Başkan İba 'Hep birlikte, daha güçlü bir Edirne için çalışmaya devam edeceğiz'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Merkez İlçe Başkanı Engin Makak ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nişancıpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Edirne'yi daha iyi bir yer haline getirmek için çalışmalara devam ettiklerini söyleyen İba, 'Bugün burada 'Sen yok ben yok, biz var' diyoruz çünkü ancak birlikte çalışarak Edirne'mizi daha iyi bir yer haline getirebiliriz. Biz Edirne'yiz, hep birlikteyiz ve en önemlisi, bir tane Edirne'miz var.' Dedi.

Başkan İba 'Hep birlikte, daha güçlü bir Edirne için çalışmaya devam edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan İba, son olarak Nişancıpaşa Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Mahalle sakinleri ile uzun uzun sohbet eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

“Hep birlikte, daha güçlü bir Edirne için çalışmaya devam edeceğiz”

Edirne’yi daha iyi bir yer haline getirmek için çalışmalara devam ettiklerini söyleyen İba, “Bugün burada 'Sen yok ben yok, biz var' diyoruz çünkü ancak birlikte çalışarak Edirne'mizi daha iyi bir yer haline getirebiliriz. Biz Edirne'yiz, hep birlikteyiz ve en önemlisi, bir tane Edirne'miz var. Bu güzel şehri daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için birlikte hareket edeceğiz. Çocuklarımız için, yaşlılarımız için, gençlerimiz için ve her bir hemşehrimizin için hep birlikte Edirne dedik ve el birliğiyle çalışacağız. Hep birlikte Edirne diyoruz, çünkü bu şehir hepimizin ve bu şehri daha iyi bir geleceğe taşımak için birlikte hareket etmek zorundayız. Sizlerin desteği ve katkılarınız ile bunu başaracağız. Hep birlikte, daha güçlü bir Edirne için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Başkan İba’nın mahalleye yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden mahalle sakinleri teşekkür ettiler.

Haber Merkezi