Başkan İba 'Halkımızın güveniyle, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Merkez İlçe Başkanı Engin Makak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Osmaniye Caddesi'ndeki esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan İba 'Halkımızın güveniyle, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saha ziyaretlerini sürdüren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinliyor. Başkan İba ve beraberindeki heyet, Osmaniye Caddesi boyunca her esnafı ziyaret ederek çalmadık kapı bırakmadı. Başkan İba'nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten esnaf ve vatandaşlar, istek ve beklentilerini anlattı.

Talepleri dinleyerek tek tek not alan Başkan İba, sorunların çözümü noktasında her zaman olduğu gibi ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

"Halkımızın güveniyle, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz"

AK Parti Edirne teşkilatı olarak kentin her bir köşesinde esnaf ve vatandaşların yanında olduklarını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,"Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, onların taleplerine kulak veriyoruz. Sorunların çözümü noktasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlıklarla görüşme yapıyoruz. Bizleri, her zaman olduğu gibi güler yüzleri ve hoş sohbetleri ile karşılayan değerli esnafımız ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Halkımızın güveniyle, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan İba, yaptıkları her ziyarette ilgi ve güler yüzle karşılaştıklarını belirtti.

Edirne'nin hak ettiği yere gelmesi ve vatandaşların daha iyi hizmet almalarını sağlamak amacıyla devletin tüm imkanlarını kullanarak çeşitli proje ve çalışmalar hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan İba, bunun en yakın örneğinin Edirnelilerin yıllarca kanayan yarası olan ve mezbelelik halde bulunan Selimiye Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi olduğunu söyledi.

Selimiye Meydan Projesi'nin hayata geçmesinin ardından burasının hem Edirnelilerin hem de gelen turistlerin ilgi odağı haline geldiğini aktaran Başkan İba, gece gündüz demeden aralıksız olarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade etti.

Haber Merkezi