Başkan İba 'EYT kararı Edirne'de sevinçle karşılandı'

EYT düzenlemesiyle birlikte yaklaşık 2 milyon 250 bin kişi emekli olma hakkına kavuşacak.  AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için müjdeli haberin Edirne'de sevinçle karşılandığını belirtti. Başkan İba, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca vatandaşımızı rahatlatacak müjdeyi verdi. Emeklilik için yeni düzenleme hayırlı uğurlu olsun' dedi.

Başkan İba 'EYT kararı Edirne'de sevinçle karşılandı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Eylül 1999 tarihinde yürürlüğe giren 4447 sayılı Kanun ile ortaya çıkan emeklilikte yaşa takılanlar sorunu 23 yıl sonra çözüme ulaştı. 8 Eylül 1999 tarihinden önce sigortalı çalışmaya başlayan SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları yaş şartı dışındaki koşulları yerine getirdiyse emekli olmaya hak kazanacak.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 23 yıl aradan sonra emeklilikte yaşa takılanlar sorununun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatlarıyla çözüme kavuşturulduğunu ve binlerce vatandaşın yüzünün güldüğünü kaydetti.

Yeni yıla girerken büyük yatırımlarla vatandaşın yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan İba, “Emeklilik için yeni düzenlemeyi heyecanla bekleyen tüm hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza müjdeler olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca vatandaşımızı rahatlatacak müjdeyi verdi. Emeklilik için yeni düzenleme hayırlı uğurlu olsun!” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi