Başkan İba, 'Edirne'nin her bir köşesinde vatandaşlarımızla bir arada olacağız'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, çevre illerden gelen milletvekilleri ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerini Edirne'de ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Enez'den Lalapaşa'ya kadar Edirne'nin tüm sokaklarında, her bir köşesinde vatandaşlarla bir arada olacaklarını ve sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

Başkan İba, 'Edirne'nin her bir köşesinde vatandaşlarımızla bir arada olacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” programına katılmak üzere kente geldi. Kentteki bir otelde düzenlenen programda konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı Edirne’de ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

“Tarihimizi ve savunma sanayimizi konuşacağız”

Program çerçevesinde şehit yakınları ve gazi aileleriyle bir arada olmanın da gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan İba, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da katılımıyla Edirne Savunmasında en büyük tabyalardan olan ‘Hıdırlık Tabyalarında gençlerle tarihi ve savunma sanayiini konuşarak tartışacaklarını aktardı. 

Keşan'dan Lalapaşa’ya kadar tüm ilçelerde, esnaflarla, kooperatiflerle, üreticilerle, fabrikadaki işçilerle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinleyeceklerini aktaran Başkan İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, İl Koordinatörü Seda Gören Bölük ve tüm başkanlara teşekkür etti.

Yaz boyunca köylerde ve ilçelerde saha ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir arada olduklarını belirten Başkan İba, şimdi ise “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” programı çerçevesinde kente gelen MKYK üyeleri ve milletvekilleriyle birlikte sahada olacaklarını ifade etti.

“2023 yılı bütçe teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu”

Programda konuşan AK Parti MKYK Üyesi TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Bir yandan Türkiye genelindeki çalışmalarının devam ettiğini öte yandan ise Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini aktardı.

 Bölgelerde de çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini belirten Aksal, “2023 yılı bütçe teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu. Bu bütçe bizim AK Parti hükümetleri olarak 21. Bütçemiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olarak da 5. Bütçemiz. Öğrencisinden, emeklisine, çalışanından, işçisine ve işverenine kadar bütün kesimleri kapsayan bir bütçe olacak” dedi.

“En önemlisi milletin gönlüne dokunmak”

Edirne'nin en kuzeyde bulunan ilçesi Lalapaşa’dan en güneyde olan Enez’e kadar her yeri dolaşacaklarını söyleyen Aksal, vatandaşlarla bir arada olmaya devam edeceklerini ifade etti.

AK Parti olarak her zaman halka hizmet Hakk'a hizmettir anlayışıyla hizmet ettiklerini belirten Aksal,  en önemli şeyin milletin gönlüne dokunmak olduğuna vurgu yaptı.

Özlem Ceylan