Başkan İba, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Video Konferans Toplantısı'nda 81 ilin il başkanları ile görüştü.

Başkan İba, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya katılan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 14 Mayıs seçimleri öncesi  kentte yapılan çalışmalar ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verdi.

14 Mayıs destanını cumhur ittifakı olarak yeni katılan partililer ile birlikte yazacaklarını söyleyen  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülkenin demokrasi ve kalkınma yolunda elde ettiği kazanımları Türkiye Yüzyılı'nın girizgâhı yaparak milleti hayallerine kavuşturacakları yeni bir dönemin kapılarını açmayı hedeflediklerini ifade etti.

AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın il ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile milletvekilli adaylarının tek bir an bile kaybetmeden her an sahada olması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Seçim çalışması elbette evde, sokakta, hayatın içinde yapılır ama unutmayınız tüm bunların sonunda seçim sandıkta kazanılır. Bunun için sandıklara sıkı sahip çıkacak, en küçük bir kaçağa göçeğe, hileye, hurdaya meydan vermeyecek güçlü bir organizasyon kuracağız. Bugüne kadar genel merkezimizden mahalle temsilcilerimize, sandık üyelerimize kadar uzanan bir hazırlığımız zaten var. Seçim gününe kadar bu hazırlığı tahkim edecek, varsa eksikleri hızla gidereceğiz. İnşallah önümüzdeki günlerde bu tür istişarelerimizi devam ettirerek beraberce 14 Mayıs'a hazırlanacağız. AK Parti'nin 16'ncı seçim zaferinin altında inşallah sizlerin imzası olacak. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun diyorum" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde İl Başkanları Toplantısını video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,"Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimize en güzel şekilde hizmet etmek için 81 İlimizin teşkilatları olarak "Hemen Şımdi" diyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi