Başkan İba 'Birlik beraberlik inancı ile yardımlarımızı sürdürecek ve tek bir vatandaşımızın dahi gözünü yaşlı bırakmayacağız'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde ülkemizde meydana gelen asrın felaketinden etkilenen vatandaşların acılarını paylaşmak adına Osmaniye ve Hatay illerini ziyaret etmişti. Orada depremzedelerde görüşen İba, gerekli olan acil ihtiyaç listesini not almıştı. Uzunköprülülerin desteğiyle acil ihtiyaçları temin ettiklerini söyleyen İba, yardım kamyonunu bölgeye uğurladıklarını dile getirdi.

Başkan İba 'Birlik beraberlik inancı ile yardımlarımızı sürdürecek ve tek bir vatandaşımızın dahi gözünü yaşlı bırakmayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat’ta Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7’lik ve ardından 7.6’lık 11 ili etkileyen Cumhuriyet tarihinin en büyük depremlerinden olan ve “asrın felaketi” olarak nitelenen deprem büyük yıkıma yol açtı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Hatay ve Osmaniye Sumbas İlçesi’nde depremzedelerin acılarına ortak olmuştu.

Sumbas’ı ziyareti sırasında depremzedelerin dileklerini, acil ihtiyaç taleplerini dinleyip not aldıklarını söyleyen Başkan İba, Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar'ın, teşkilatın ve Uzunköprülülerin destekleriyle acil ihtiyaçları temin ettiklerini ve hazırladıklarını dile getirdi.

Acil gereksinimlerden oluşan yardım kamyonunu bölgedeki depremzedelere uğurladıklarını aktaran İba, “Osmaniye ziyaretimizde AK Parti Sumbas İlçe Başkanımız Erol Kaplan, Sumbas Belediye Başkanımız Zeki Demiroğlu ve kıymetli Sumbas İlçe teşkilatımız ile yaptığımız ziyaretlerde ilçemizin acil ihtiyaçlarını tespit ettik. Uzunköprü ilçemiz ile Sumbas ilçemiz kardeş İlçe olsun istedik. Bu kapsamda Uzunköprülü hayırseverlerimizle temin ettiğimiz acil ihtiyaçları bugün Sumbas ilçemize uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Elimizden ne gelirse, millet olma bilinci ve birlik beraberlik inancı ile; yardımlarımızı sürdürecek ve tek bir vatandaşımızın dahi gözünü yaşlı bırakmayacağız. Bugünkü gönderi için destek olan ve emeği geçen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

Haber Merkezi