3'üncü sınıf öğrencisi kumbarasındaki paraları AFAD'a bağışladı

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremin ardından yaraları sarmak için yardımlarına devam ediyor. 7'den 70'e destek olmak için elinden geleni yapan vatandaşların yanı sıra Edirne'nin Süloğlu ilçesinde depremzedelere destek olmak isteyen üçüncü sınıf öğrencisi Emir Avcıl, kumbarasındaki paraları kaymakamlığa getirerek AFAD'a bağışta bulundu.

3'üncü sınıf öğrencisi kumbarasındaki paraları AFAD'a bağışladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm Türkiye’de Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yaraların sarılması için yardımlar sürüyor. 7’den 70’e tüm yurtta vatandaşlar depremzedeler için tek yürek oldu. Edirnelilerde gerçekleştirilen yardım kampanyalarına destek veriyor.

Deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak için kan bağış kampanyalarına destek olan, yardım kampanyalarına bağışta bulunanların yanı sıra küçük çocuklarda depremzedelere destek olmak için kumbaralarındaki paraları bağışlayarak depremzedelerin acılarına ortak olmaya çalışıyor.

Edirne'nin Süloğlu ilçesindeki 3. sınıf öğrencisi Emir Avcıl örnek bir davranış sergileyerek AFAD’a bağışta bulundu.

Kumbarasında biriktirdiği paraları depremzedelere göndermek isteyen Avcıl, İlçe Kaymakamı Özgür Kaya'yı makamında ziyaret etti. Kumbarasında biriktirdiği paraları Kaymakam Kaya'ya teslim eden ilkokul öğrencisi Şakrak'ın bu örnek davranışı yürekleri ısıttı.

                                                                    3. sınıf öğrencisi Emir Avcıl'ı bu duyarlı ve örnek davranışı için tebrik eden Kaymakam Kaya, “Öğrencimizi bu duyarlı ve örnek davranışı için tebrik eden Kaymakamımız, birlik ve beraberlik üçersinde zor günlerin üstesinden geleceğimizi belirtti. Tüm vatandaşlarımızı deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza yardım etmeye davet ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Doğukan Vurgun