Başkan Balkan, zabıtalarla bir araya geldi

Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, Zabıta Teşkilatı'nın 196. yıl dönümü dolayısıyla ilçe Belediyesi'nde görev yapan zabıta personeli ile bir araya geldi.

Başkan Balkan, zabıtalarla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nı dolayısıyla zabıta personelini makamında ağırlayan Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, Zabıta Teşkilatı'nın 196. yıldönümünü kutladı.

Zabıtaların, İlçenin sağlık, huzur ve güvenliğinin temin ve tesis  edilmesini  sağlamak üzere üstlendiği görev  ve  sorumluluklarının  yanı sıra  Belediye İdaresinin  dışa  açılan  yüzü  olması özelliğiyle de önemli bir yeri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Aydın Balkan, "Zabıta Teşkilatı'nın 196. kuruluş yıldönümünü kutluyor,  1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla görevini özveri ve fedakarlık ile yerine getiren tüm zabıta personellerini canı gönülden tebrik ediyor,  görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyoruz" dedi.

Zabıta personeli ile birlikte pasta kesen İlçe Belediye Başkanı Aydın Balkan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Özlem Ceylan