Bakan Kacır, 'Edirne gerçek belediyecilikle tanışsın' diyerek İba'ya destek istedi

Bir dizi ziyaret ve açılışlar için kente gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Edirne'de, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba'ya destek istedi. Edirne gerçek belediyecilikle tanışsın diyen Kaçır,  'Edirne görüyoruz ki, maalesef gerçek belediyeciliğe, gönül belediyeciliğine hasret. Diyoruz ki gelin 31 Mart'ta Edirne'de bu hasrete son verelim' dedi.

Bakan Kacır, 'Edirne gerçek belediyecilikle tanışsın' diyerek İba'ya destek istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen “Kalkınma Ajansı Edirne Projeleri Açılış Töreni”ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, burada yaptığı konuşmada Edirne'de hayata geçirilen projeleri anlattı.

"Edirne maalesef gerçek belediyeciliğe, gönül belediyeciliğine hasret"

Türkiye Yüzyılı’nda Edirne’yi gerçekleştirdikleri projelerle ihya etmeye devam edeceklerini belirten Bakan Kacır,  "Edirne için Edirneliler için yeni hedefler koymaya, projeler üretmeye devam edeceğiz. Serhat şehri olmak demek, öncü olmak demektir. Edirne’yi kültürde, turizmde, sanayide ve eğitimde öncü şehirlerimiz arasına katacağız. Edirne görüyoruz ki, maalesef gerçek belediyeciliğe, gönül belediyeciliğine hasret… Diyoruz ki; gelin 31 Mart’ta Edirne’de bu hasrete son verelim… Edirne gerçek belediyecilikle tanışsın, Türkiye Yüzyılı’nda yoluna güçlü devam etsin" ifadelerine yer verdi.

"Edirne, 31 Mart’ta tercihini vatan ve millete hizmet aşkıyla çalışanlardan yana kullanacaktır"

Bu kadim şehir Edirne’yi bir başka sevdiklerini aktaran Bakan Kacır, "Biz bu şehrin yiğitliğini, cesaretini seviyoruz.  Biz bu kadim şehrin söz konusu millet ve memleket olunca hep en ön safta olan vatanperver insanlarını seviyoruz. İnanıyoruz ki inşallah Edirne, 31 Mart’ta tercihini sadece vatan ve millete hizmet aşkıyla çalışanlardan yana kullanacaktır. Ecdadın iftar şehri Edirne’de inşallah emanet ehil olana, Belgin hanıma teslim edilecek. Tarih boyunca şanlı akıncılar çıkaran, bileği bükülmez pehlivanlar yetiştiren Edirne için biz de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Burcu Temel- Berkan Yılmaz