Bak, 'Türk sporunda devrim gerçekleştirdik'

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Edirne'ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Mahalle Ligi Projesinin tanıtım programına katıldı. Bak, yetenek taraması yapıklarını ve bu tarama ile 4 milyon genci spora kazandırdıklarını ifade etti.

Bak, 'Türk sporunda devrim gerçekleştirdik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şükrü Paşa Atletizm Sahasında gerçekleştirilen program katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, kurulan stantları gezerek sporcularla sohbet etti.

Sporcularla tek tek ilgilenen Bak, masa tenisi, bilek güreşi, voleybol ve futbol oynadı.

Bak, “Türk sporunda devrim gerçekleştirdik”

Tanıtım programına katılanlar ile tek tek fotoğraf çektiren Bakan Bak, “Türkiye'nin dört bir yanında spora yatırımlar yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye'yi spor tesisleri açısından devrim yapan bir ülke haline getirdik. Her yerde sahalar, tesisler var. Edirne'mizin mahallelerine halı sahalar, basketbol sahaları yapacağız. Okullarımıza salonlar yapacağız. Her şey sizin için. Spor yapmaya devam.” Dedi.

İba’ya Destek Çağrısı

Konuşmasında Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’ya destek isteyen Gençlik ve Spor Bakanı Bak; “Edirne’ye kadın eli değsin. Biz kendisine her zaman destek olmaya hazırız.” Dedi.

Proje tanıtım programında konser veren orkestranın Roman havası çalması üzerine Bakan Bak ve beraberindekiler sahneye çıkarak oynadı.

Proje tanıtım programına Edirne Valisi Yunus Sezer, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, kurum müdürleri, sporcular, antrenörler ve veliler katıldı.

Doğukan Vurgun