Bahar geldi tanıtım arttı

Kentin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla hemen her etkinlikte yer alan ve çeşitli televizyon programlarına katılan Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, bu defa sunuculuğunu ve yönetimini Nursel Ergin'in yaptığı ‘Nursel'in Konukları' programına katıldı.

Bahar geldi tanıtım arttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dinar, Hafta içi her günStar TV ekranlarında yayınlanan ‘Nursel’in Konukları’ programına katılarak tava ciğer, Kırkpınar'a özgü eserler, bademezmesi, aynalı süpürgegibi hediyelerle kentin tanıtımını yaptı. Bahri Dinar, havaların ısınmasıyla birlikte çalışmaları hızlandırarak, turist sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

İkinci programdaciğer tarifi

İlk programı 04 Mart Pazartesi yayınlanan Nursel Ergin, ikinci programında Edirneli Ciğerci Bahri Dinar’ı ağırladı. Nursel Ergin’in her öğlen canlı yayınlananve ikinci programı olan ‘Nursel’in Konukları’nda sağlık, lezzet, spor, moda konukları işleniyor.

Havaların ısınmaya başlaması ve baharın gelmesiyle birlikte turizm kenti olan Edirne’yi tanıtmak için çalışmalarını arttıran Bahri Dinar,dur durak bilmiyor. Dinar, turizm kenti olan Edirne’nin ve lezzetlerinin tanıtımı için daha fazla çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Kentin meşhur lezzeti tava ciğerin pişirildiği sırada, Bahri Dinar Nursel Ergin'e aynalı süpürge hediye etti. Bahri Dinar, Ergin’e süpürgenin tarihini anlatırken keyifli anlar yaşandı.

Öğle saatlerinde yayınlanan programa konuk olarak katılan Ciğerci Bahri Dinar program süresince Edirne’ye özgü lezzetleri anlatarak, gönülleri fethetti.

Edirneli ciğerci Bahri Dinar programda doğramasından pişirmesine kadar yapılışını, püf noktalarını ve faydalarını anlattı. Dinar’ın ciğeri doğraması sırasında programdaki konuklar hayranlıkla izledi. Canlı yayında pişirilen ciğerler, yanında olmazsa olmazı Karaağaç Biberi ile birlikte seyircilere ikram edildi.

Berk Söylemez