ALTA TÜKÜRSEN SAKAL ÜSTE TÜKÜRSEN BIYIK…

ALTA TÜKÜRSEN SAKAL ÜSTE TÜKÜRSEN BIYIK…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu hafta ETUS sürücülerinden biri alkollü yakalandı.

Aaaaman ne olacak canım daha önce hiç yakalanmadı mı?

Yakalandı.

Ama yakalanan sürücü H.K.’nin yaptığı açıklama çok enteresan itiraf niteliğindeydi.
Şoför arkadaşlarını ele verdiği gazetecilere yaptığı itirafında H.K., “Alkol almayan bu işi yapamaz” dedi. Hepimiz şaşkındık.

Yani yaptığı açıklamada ETUS’da tüm sürücülerin alkol aldığını ve alkol almadan bu işin zaten yapılmayacağını açıkladı. Belediye denetiminde şehir içi taşımacılık yapan ETUS denetlenmezse yarın büyük facialar yaşamamız an meselesi…

Belediye demişken Edirne’nin alt yapı üst yapı çalışmaları ne oldu? Kentte hala çeşmelerden çamur akıyor. Bizim katı atık tesisimiz yok. Kanalizasyon suları Tunca Nehri’ne akıyor. Heee Recep Gürkan açıkları var ama o zaman bu nehre neden hala kanalizasyon akıyor?

Alta tükürsen sakal üstü tükürsen bıyık

Yani ETUS sürücünüz alkollü, altyapınız, kanalizasyonlarımız hala nehre akıyor, utanç verici, caddeye çıkıyoruz saraçlar caddesinde taşlar 17 yıl önce yapıldı. Hala tamir etmeye çalışıyorsun. Geçen gün giyindim, bir toplantıya gideceğim, beyaz gömleğim var üzerimde, ona göre giyindim bir davete katılacağım. Taşın birine bir bastım, her tarafım çamur. Bu mu sizin yaptığınız belediyecilik? Bu mu hizmet? Ya 17 yıl önce Saraçlar Caddesi trafiğe kapandığı zaman Hamdi Sedefçi döşemişti o taşları, hala o sivri taşları çıkartıp kumun içine gömüyorsun, yine taşlar yamuluyor. Yani onarımla olmuyor anlamadınız mı bu taşların değişmesi lazım…

Tunca Nehri çöplüğe dönmüş durumda

Tunca Nehri’nin kenarı, çöplüğe dönmüş. Piknik yapanlar, dışarıdan gelen turistler bile nehir kıyısına ve suyun içine çöp atıyor. Ulusal kanallara taşınan sorunumuz çözümü hala yok. Yani Belediye alana çöp kutuları koyması lazım… Vatandaşı uyaran yazılar yazması gerekli.

Ne oldu? Hala sular çamur akıyor…

Belediye başkanlığı seçimlerinde Filiz Gencan Akın, ‘seçim biter bitmez ilk işimiz alt yapı ve yolları yapmak’ diye açıklama yapmıştı. Ne oldu hala çalışma başlamadı. He birde işe alınacak 1000 kişinin GBT’si hala sürüyormuş. İşe alımlar ne oldu. Yoksa işe almayacak mısınız? Bu insanlara gerçeği söylemedinsiz mi?