Akşener Edirnelilerle bir araya geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Merel Akşener Edirne'de gerçekleştirdiği mitingle vatandaşlarla buluştu. Akşener, Edirne'de olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Akşener Edirnelilerle bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Saraçlar Caddesi’nde Edirnelilerle bir araya geldi. Akşener, “Fatih'in doğduğu şehir Edirne. Fatih Sultan Mehmet'in doğduğu şehir Edirne. Osmanlı'ya 92 yıl başkentlik yapmış Edirne. Balkanlar'da, Türklüğün mührü Edirne, Atatürk'ün hemşerisi olan Edirne. Atatürk'ü, mavi gözlü Bozkurt'umuzu en hızlı şekilde bağrına basan Edirne, bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik söylemlerine cevap veren Akşener, “1 haftada sadece ben, kitapsız oldum, dinsiz oldum, bunun anlamı kafir oldum, PKK'lı oldum aynı zamanda faili meçhulcu oldum. Bir kişiye bu kadar birbirine zıt iftirayı, hakareti atan, söyleyen o dilin, o kafanın, o mantığın ne olduğunu anlayabilene aşk olsun. Biz seçime gidiyoruz. Ama bu seçim bir savaş değil, biz düşman değiliz.” Şeklinde konuştu.

İktidar olmaları halinde tarım üretimi yapan gençlerin kendilerinin ve ailelerinin 5 yıl boyunca SSK ve Bağkur ödemelerini yapacaklarını dile getiren Akşener, köylerdeki yaş ortalamasının yükseldiğini aktardı.

Akşener, emniyet mensuplarının çalışma şartlarını iyileştireceklerini vaat etti.

100 bin öğretmenin atamasını gerçekleştireceklerini söyleyen Akşener, köy okullarının tamamını yeniden açacaklarını belirtti.

Konuşmasının ardından Akşener Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli milletvekili adaylarını platforma davet ederek tanıttı.

Haber Merkezi