Aksal, AK Parti'nin hedefinin ülkeye hizmet etmek olduğunun altını çizdi

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, parti binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aksal, AK Parti'nin sandıklardan çıkan sonuçlardan her zaman ders çıkaran bir parti olduğunu söyledi.

Aksal, AK Parti'nin hedefinin ülkeye hizmet etmek olduğunun altını çizdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Parti binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulunan Aksal, yerel seçimlerin Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

Üst üste 2 seçimin yapıldığını hatırlatan Aksal, seçilen herkesi tebrik etti. Aksal, parti olarak tek hedeflerinin ülkeye hizmet etmek olduğunun altını çizdi ve şunları kaydetti:

“Ben Edirne Milletvekiliyim benim önceliğim Edirne’ye hizmet etmek. Ben her zaman söylüyorum daha önce de söyledim. Edirne’ye hizmet eden çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Edirne’ye hizmet eden herkese de her türlü desteği veririz vereceğiz de. Sandıktan ne çıkıyorsa bizim başımızın üzerine. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da her toplantıda söylediği biz millet iradesinin üzerinde başka bir idare tanımıyoruz. Sandıktan ne çıktıysa, milletin iradesi neyse bizim söyleyecek sözümüz yok. Başımızın üzerine. Bu bir yerel seçimde bizlerde söyledik. Genel seçimi arkada bıraktık. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da söyledi. Ben burada iktidar partisini temsil ediyorum. Hangi siyasi partiden olursa olsun seçilen tüm belediye başkanlarını ve meclis üyelerini tebrik ediyorum. İnşallah çok güzel işler yapılır Edirne’ye. İnşallah kazanan Edirne olur.”

Aksal, kişilerin gelip geçici olduğunu, değişmeyen tek şeyin hizmet olduğunu vurguladı.

Edirne’nin belediyecilik anlamında hizmete ihtiyacı olduğunu dile getiren Aksal, “Bunu siyaset olarak söylemiyorum. Yolunun, kaldırımının, suyunun yapılması lazım. Gönüllere de girmek çok önemli. Hepimiz değerlendirmemizi yapıyoruz artılarıyla eksileriyle. Beklediğimiz oyu alamadık. Vatandaşın beklentisi neydi hem yerel siyaset olarak hem de genel siyaset olarak oturup bunu değerlendireceğiz. AK Parti her zaman seçimlerden ders alan bir partidir. Seçimleri değerlendiren bir partidir. Bunu en güzel örneği 2015 seçimleridir. Artılarımızı eksilerimizi bir bütün olarak değerlendireceğiz. Hem Edirne’de hem de ülke genelinde yapacak çok işimiz var. Biliyorsunuz tabi çok zor bir 5 yıl geçirdik.” Diye konuştu.

İpek Esma Çeşme