AFAD, Deprem  Haftası nedeniyle bilgilendirme standı açtı

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Edirne İl Müdürlüğü tarafından 1-7 Mart Deprem Haftası nedeni ile 'Afet Farkındalık' standı kuruldu.Saraçlar Caddesi ve kentteki bir alışveriş merkezinde kurulan stant ile vatandaşlara deprem ve diğer afetlerle ilgili bilgilendirmek için el broşürü dağıtılarak, afet durumları için tam donanımlı araç ile de uygulamalı olarak gösterildi.

AFAD, Deprem  Haftası nedeniyle bilgilendirme standı açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Her yıl 1-7 Mart ‘Deprem Haftası’ dolayısıyla çeşitli farkındalık etkinliği düzenleniyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Edirne İl Müdürlüğü tarafından 1-7 Mart Deprem Haftası nedeni ile ‘Afet Farkındalık’ standı kuruldu.Saraçlar Caddesi ve kentteki bir alışveriş merkezinde kurulan stant ile vatandaşlara deprem ve diğer afetlerle ilgili bilgilendirmek için el broşürü dağıtılarak, afet durumları için tam donanımlı araç ile de uygulamalı olarak gösterildi.

Deprem Farkındalık Haftası kapsamında gerçekleştirilen farkındalık etkinlikleri çerçevesinde, afetlere karşı bilinç oluşturmak amacıyla Edirne İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Saraçlar Caddesinde açılan stantta bilgilendirmeler yapıldı.

İl AFAD Müdürlüğü personeli tarafından vatandaşlara depremlere karşı alınması gereken konular ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Saraçlar Caddesine kurulan standa gelen vatandaşlara afet ve acil durumlara yönelik temel afet bilinci ve DASK bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Burcu Temel