84 MİLYONUN KUTSALINA SAYGI DUYMAYANLARA CEZA

251 kişinin şehit düşerek demokrasiye sahip çıktığı "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günüyle" ilgili sosyal medya hesaplarından Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama ve Cumhurbaşkanına Hakaret içerikli paylaşmışlar yaptıkları tespit edilen E.A., S.A. ve Y.G. isimli şahıslar hakkında adli işlem yapıldı. E.A., S.A. gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldılar. Y.G. ise halen aranıyor.

84 MİLYONUN KUTSALINA SAYGI DUYMAYANLARA CEZA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

84 milyonun saygı duyduğu milletin zaferi "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günüyle" ilgili sosyal medya hesaplarından hakarete varan paylaşımlar yapılması Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün sanal devriye ekiplerini harekete geçirdi.

                Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün sanal devriye faaliyetlerinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günüyle" ilgili Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama ve Cumhurbaşkanına Hakaret içerikli paylaşmışlar yaptıkları tespit edilen E.A., S.A. ve Y.G. isimli şahıslar hakkında işlem başlattı.

                Ekipler adı geçen şahıslardan E.A. ve S.A.'yı gözaltına aldı. Y.G. isimli şahsın ise aranmasına devam ediliyor. Gözaltına alınan E.A. ve S.A.'nın ifadelerinin alınmasının ardından mevcutlu olarak  adli kontrol talebiyle Edirne 2'inci Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.  Görülen mahkeme neticesinde E.A. ve S.A. hakkında dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. Y.G.'nin ise aranmasında devam ediliyor.

HABER MERKEZİ