6 düzensiz göçmen ve 1 organizatör yakalandı

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekipleri, il merkezinde bir ev ve araçta arama yaptı. Yapılan arama sonucu 6 düzensiz göçmen yakalandı, 1 ton 440 kilogram da kum midyesi ele geçirildi.

6 düzensiz göçmen ve 1 organizatör yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekipleri il merkezinde bir araç ve ikamette koordineli çalışma sonucu arama yaptı.

Araçta yapılan aramada piyasa değeri bir milyon Türk Lirası olan 90 çuval halinde toplam: 1 Ton 440 kilogram kum midyesi, 1 adet tekne motoru, 1 adet şişme bot ve 1 adet kürek ele geçirildi.

Evde yapılan aramada ise 6 düzensiz göçmen yakalandı.

Şüpheliler U.T. ve M.T'ye 1 milyon 49 bin 920 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca U.T. isimli şahıs "göçmen kaçakçılığı" iddiasıyla gözaltına alındı.

Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen midyeler ise denize bırakıldı.

Doğukan Vurgun