3 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Edirne'nin Meriç İlçesi'nde jandarma ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve takip sonucu hakkında gece vakti iş yerinden yağma, basit yaralama ve kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak ve kullanmak suçlarından (3 yıl 6 ay 22 gün) hapis cezası ile arama kaydı bulunan(1) şahıs yakalanarak hakkında adli tahkikat yapıldı.

3 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi ve kişileri tespit etmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri , suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edildi. Asayiş Timleri ve JASAT Dedektifleri tarafından Edirne İli Meriç İlçesindearanan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda,hakkında gece vakti iş yerinden yağma, basit yaralama ve kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve kullanmak suçlarından 3 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası ile arama kaydı bulunan bir şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Haber Merkezi