'2023 yılının getireceği başarılar ve ulaşacağımız hedefler için heyecanlıyız'

AK Parti Edirne Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Cambaz, 2023 yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Cambaz, 2023 yılının ülkenin dönüm noktası ve kilit taşı olacağını söyledi.

'2023 yılının getireceği başarılar ve ulaşacağımız hedefler için heyecanlıyız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Acı ve tatlısıyla bir yılı atlatmanın ve ömürden giden bir yılın daha üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen AK Parti Edirne Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Cambaz, 2023 yılının getireceği başarılar, ulaşacağımız hedefler, temenni ettiğimiz tüm güzellikler için heyecanlıyız.

"Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı inşallah Türkiye Yüzyılı olacak"

 2023 yılı ülkenin dönüm noktası ve kilit taşı olacağından hiç şüpheleri olmadığına dikkat çeken Cambaz, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı inşallah Türkiye Yüzyılı olacak. 20 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hükümetlerimiz milletimize verdiği sözlerin hepsini tuttu. Ülkemiz her alanda çağ atlayıp bir sıçrama gerçekleştirdi. Nice başarı hikayeleri yazıldı. Gençlerimiz ülkemizin büyümesi ve gelişmesiyle birlikte her alanda yeni kazanımlar ile zenginleşti.  Son 20 yılın gençlerimize kazandırdığı en önemli özellik özgüvendi. Sultan Fatih’in, doğduğu şehirde yaşayan ve İstanbul’u fethettiği yaştaki gençler olarak ülkemizin 2053 vizyonunun getirdiği sorumlulukların farkında olduğumuzu özellikle bildirmek istiyorum. Sultan Alparslan torunları olarak 2071’e açılan kapıların zorlu olacağının da farkındayız. Lakin Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu, hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma idealimizden de kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerine yer verdi.

"Türkiye Yüzyılı gençlerin inşa edeceği bir yüzyıl"

Türkiye Yüzyılı'nın gençlerin inşa edeceği bir yüzyıl olacağını vurgulayan Cambaz, "2023 yılı gençlerin yüzyılı olacak diyor, bu vesile ile yeni yılın ülkemize ve dünyamıza huzur, sağlık, barış getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Haber Merkezi