100 Yataklı Hafızlık Kur'an Kursunun temeli atıldı

Edirne Sultan I. Murat Devlet Hastanesi'nin karşısına yapılması planlanan cami ve 100 yataklı hafızlık Kur'an kursunun temeli atıldı.

100 Yataklı Hafızlık Kur'an Kursunun temeli atıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Müftülüğü tarafından inşaatı planlanan 100 yataklı hafızlık Kur'an kursunun temeli atıldı.

Konu hakkında bilgi veren Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, “hayallerimizden birini gerçekleştiriyoruz. Yakın bir zamanda planlamasını yaptığımız hafızlık Kur'an kursumuzun temelini atıyoruz. Bu kurs yalnızca şehrimiz için değil, balkanlardaki soydaş ve dindaşlarımızın yavruları için de önem arz ediyor. Allah izin verirse açıldığı zaman buradan memleketin dört bir yanına hafızlar yetiştireceğiz. Bu vesileyle çalışmaların buraya kadar gelmesinde desteği, katkısı, emeği  olan ve bundan sonra daha da fazla desteklerine ihtiyaç duyduğumuz başta hayırseverlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Vatandaşlardan destek beklediklerini söyleyen Başoğlu, “Kestiğimiz kurban vesilesiyle Yüce Rabbimizden, kursu bir an önce bitirip hizmete alabilmemizi, destek verenlerin geçmişlerine rahmet kendilerine ve sevdiklerine sağlık sıhhat ve afiyet vermesini, zorlukları kolay eylemesini, inşaatımızda çalışan işçilerimizi kazadan, beladan muhafaza eylemesini niyaz ediyorum. Bir an evvel kursumuzu bitirip açtığımız günleri de görürüz inşallah." Şeklinde konuştu.

İnşa edilecek olan Kur'an kursuna destek olmak isteyen vatandaşların Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi Edirne Şubesi hesabına bağış yapabileceği aktarıldı.

Hesap Adı: Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi

İban: TR 07 0020 5000 0947 6808 6000 15 "Edirne Şubesi"

Haber Merkezi