Ravalı, sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi

AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı, ilçedeki sivil topluk kuruluşları ile (STK) temaslara başladı.

Ravalı, sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Uzunköprü ilçe teşkilatı ile Uzunköprü Ziraat Odası’nı ziyaret eden Ravalı, Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Kayalı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Ravalı, “İlçemizdeki değişim ve gelişim sürecinde STK’larımız en değerli katılımcımızdan biri olacak” dedi.

Hem belediye meclis üyesi olarak hem de aday adaylığı döneminde ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile sürekli iletişim halinde olduklarını vurgulayan AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Ravalı, bu kapsamda Uzunköprü Ziraat Odasını ziyaret etti.

Oda yönetim kurulu başkanı Özcan Kayalı ve yönetimi ile bir araya gelen Ravalı, Sivil Toplum Kuruluşlarının ilçedeki ortak aklın en koordineli ve geniş katılımlı yapılar olduğuna dikkat çekerek, “Uzunköprü’müzü aydınlık yarınlara taşıma hedefiyle oluşturulacak belediye yönetim anlayışı için, muhakkak ki STK’larımızın fikren ve fiilen desteği elzem bir ihtiyaçtır. Bu amaç doğrultusunda dün olduğu gibi bugün de, yarında Uzunköprü'müz için elini taşın altına koymaya hazır olan Uzunköprü Ziraat Odası Başkanımız Sayın Özcan Kayalı, yönetim kurulu ve meclis üyelerine ev sahipliği için teşekkür ediyorum. 1 Nisan sabahı şehrimiz için başlatacağımız değişim ve gelişim sürecinde; üzerinde hakimiyet kurma çabasıyla parça parça edilmeye çalışılan STK’larımız en değerli katılımcımızdan biri olacak” şeklinde konuştu.

 Haber Merkezi