Muhtar adayından vatandaşlara 'sandığa gidin' çağrısı

Barutluk Mahallesi'nden ayrılarak Kurtuluş Mahallesi ismini alacak mahalle için muhtar adayı olan Önder Akdağ, düzenlediği basın toplantısında projelerini ve çalışmalarını anlattı. Vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını anlattıklarını belirten Akdağ, ayrıca sandığa gitme çağrısında bulundu.

Muhtar adayından vatandaşlara 'sandığa gidin' çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı Önder Akdağ, Eski Toki mevkiindeki Gölet Park’ta basın açıklaması gerçekleştirdi.

Sürekli sahada halkla iç içe temas halinde olduklarını belirten Akdağ, kapı kapı dolaşarak vatandaşların istek ve taleplerini dinlediklerini ve herkesin mutlaka sandık başına gitmesi gerektiğini anlattıklarını ifade etti.

"Geleceğe daha iyi bir mahalle bırakmak adına bu yolda yürüyorum"

Vatandaşlara sandığa gitme çağrısında bulunan Akdağ, "Ben mahalle sakinlerimizden öncelikle sandıklara gitmelerini istiyorum. Muhakkak oy kullansınlar. Özellikle ilk defa oy kullanacak gençlerimizin sandıklara gitmelerini istiyorum. Geleceğimizi attığımız oylarla belirlediğimiz gerçeğini unutmamalarını istiyorum.Bizim mahallemiz de oturup başka yerlerde oy kullanacak vatandaşlarda var bu kişilerin de sorunları çözülünce seçmenlerimiz buraya dönecek ve nüfus oranında ciddi artış yaşanacak. Ben hayatım boyunca iyi bir insan olmaya çalıştım ve iyilik iyidir felsefesini biliyorum. Ben bundan sonraki nesillere, geleceğe daha iyi bir mahalle bırakmak adına bu yolda yürüyorum" ifadelerine yer verdi.

" Pazaryerine çok ihtiyaç var"

Kurtuluş Mahallesi'ne pazaryeri yapılmasını çok önemsediklerini söyleyen Akdağ, “Pazaryeri yapılması bizim için çok büyük öneme sahip. Pazaryeri yapıldığı zaman haftanın bir günü bizim mahalle sakinlerimize ait olacak ve bununla ilgili mücadele edeceğiz. Biz orada kadınların bir şeyler satarak aile ekonomisine katkı sağlamalarını destekliyor ve önemsiyoruz.  Olası bir felakete karşı Mahalle arama kurtarma ekibi kuracağız. Mahallemizde olan bir konu ile ilgili ya da çevre illerde yaşanacak bir durumda mahallelimiz duyarlılığını arttırmak adına arma kurtarma ekibi kuracağız” Dedi.

Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan Gölet Park hakkında da açıklama yapan Akdağ, bu parkın Kurtuluş Mahalle’sinin kalbi durumunda olduğunu ve burayı güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

Poster ve afişlerden dolayı kendisine cezai işlem uygulandığını iddia eden Akdağ, mahallede mobing ile karşı karşıya kaldığını aktardı.

Çevreyi kirletmediklerini, gürültü yapmadıklarını ve kimseyi rahatsız edecek alanlara afiş asmadıklarını belirten Akdağ, bunun bir bilgilendirme afişi olmasına rağmen ceza yazılmasına anlam veremediklerini ifade etti.

İpek Esma Çeşme