Yılbaşı biletleri satışta

2024 yılının bitmesine kısa bir süre kala çeşitli hayallerle milli piyango bayilerinin yolunu tutan vatandaşlar, büyük ikramiye hayali kuruyor. Bu yıl 400 milyon TL olarak belirlenen büyük ikramiye için biletler görücüye çıktı.

Yılbaşı biletleri satışta

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin biletleri satılmaya başlandı. 10 Kasım itibariyle satışa sunulmaya başlanan biletler, şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı. Çeyrek bilet 100 TL, yarım bilet 200 TL, tam bilet ise 400 TL'den satışa sunuluyor.

Bu yılki çekiliş heyecanının başladığını belirten Şans oyunları bayii sorumlusu Tülay Ceylan, biletlerin Kasım ayı itibari ile satışa sunulduğunu ve şansına güvenenlerin bilet almaya başladığını ifade etti.

Bu yıl tüm zamanların en yüksek ikramiyesinin dağıtılacağını ifade eden Ceylan, bu sebeple heyecanın dorukta olduğunu ifade etti. Ceylan ayrıca, “Büyük ikramiye bu yıl 400 milyon lira olarak belirlendi. Heyecanlı geçecek diye düşünüyorum. Talihine güvenenler mutlaka şansını denesin. Büyük ikramiye inşallah bizim bayiimizden satılan bilete isabet eder.” Dedi.

Milli piyango 2024 yılı yılbaşı büyük ikramiyesi 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Bilet fiyatları ise çeyrek 100 lira, yarım 200 lira, tam bilet ise 400 lira olarak belirlendi.

Yılbaşı ikramiyesi hayal edenler biletlerini gezici ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden Milli Piyango Şans Oyunları uygulanmasından dijital olarak alabilecek.

Büyük ikramiye çıkana kadar çekilişe devam edilecek

Milli piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili olacak. Belirlenen kural ile bilet payına bakılmaksızın, büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak dağıtılacak. Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiye çekilişi satışı yapılan bilete çıkana kadar devam edecek.

Burcu Temel