Yardım paketlerine bırakılan notlar yürekleri ısıttı

Edirneli vatandaşlar depremzedelere yönelik yapılan yardım çağrısına sessiz kalmadı. Yardım kolisi hazırlayan vatandaşların paket içerisine bıraktıkları notlar ise duygulandırdı.

Yardım paketlerine bırakılan notlar yürekleri ısıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirneli vatandaşlar merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler dolayısıyla yapılan yardım çağrılarına kayıtsız kalmadı. Vatandaşlar ayni yardımlar için başta giysi olmak üzere çeşitli eşyaları belirlenen toplama merkezlerine getirdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 kenti etkileyen deprem Cumhuriyet tarihinin en büyüklerinden bir tanesi olarak kayıtlara geçti.

Vatandaşlar Mimar Sinan Spor Salonu ve Atatürk Kültür Merkezi’ne deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırladıkları eşyaları getirdi.

Başta giysi olmak üzere gıda kolisi, çadır, elektrikli soba, bebek bezi, bebek maması gibi malzemeleri hazırlayan vatandaşlar deprem bölgesine gönderilmesi için belirlenen toplama merkezlerine bıraktı.

Hazırladıkları eşyaların içerisine yazdıkları notlar ise duygulandırdı.

Yardım kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlar Mimar Sinan Spor Salonu ve Atatürk Kültür Merkezi’ne giderek hazırladıkları eşyaları yetkililere teslim edebiliyor.