Yağlı tohumlarda seçim heyecanı

S.S. 188 Sayılı Edirne Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi seçime gidiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, 6'ıncı dönem için başkan adayı olduğunu ve ortaklarıyla birlikte çalışmaları tamamladıklarını söyleyerek hayırlı olmasını diledi.

Yağlı tohumlarda seçim heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

S.S. 188 Sayılı Edirne Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç,  05 Kasım Pazartesi yaptığı basın açıklamasında ortakların kooperatif ve Trakya Birlikten memnun olduklarını, büyük bir teveccühle karşılaştıklarını söylemişti.

6'ıncı dönem için S.S. 188 Sayılı Edirne Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine talip olan Şafak Kırbiç, köy ziyaret programını tamamladığını ve gerekli çalışmaları yaptığını söyledi.

“Seçime hazırız”

Ortaklarının dertleri, sıkıntılarını ve şikâyetlerini dinlediklerini ve not aldıklarını dile getiren Kırbiç; “Gittiğimiz gezilerde ortaklarımızın teveccühü olduğunu gördük. Kooperatifimizle Trakya Birlik ile ilgili sıkıntılar duymadık. İnsanlarımız kurumundan memnunlar ve kurumuna da sahip çıkıyorlar. İnşallah hayırlısıyla seçime hazırız” dedi.

S.S. 188 Sayılı Edirne Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç’in 6'ıncı dönem için aday olacağı başkanlık seçimleri 17 Kasım Cumartesi günü  saat 10.30'da Irmak düğün salonunda yapılacak.

Özlem Ceylan