Vatandaşlara Kandil Simidi dağıtıldı

Edirne Belediyesi tarafından Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı.

Vatandaşlara Kandil Simidi dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Kandil Simidi ikramına, Miraç Kandilinde de devam edildi. Edirne Belediyesi Saraçlar Caddesi başta olmak üzere camilerde, halk ekmek büfelerinde ve kentin çeşitli noktalarında kandil simidi ikramında bulundu.

Her yıl kandillerde vatandaşlara ikram edilen kandil simidi geleneği Miraç Kandili'nde de devam etti. Saraçlar Caddesi PTT önünde stant açan Edirne Belediyesi ekipleri, vatandaşlara kandil simidi dağıtarak Miraç Kandili'ni kutladı.

Edirne belediyesi ekipleri tarafından  Selimiye Cami, Eski Cami, Çilingirler caddesi, Saraçlar Caddesi ve kentin farklı noktalarında vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı.

Her kandilde olduğu gibi bu Miraç Kandili'nde de vatandaşlara simit ikramında bulunduklarını belirten Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mümin Tolgahan Arıcanlı, "Edirne genelinde 23 noktada ve halk ekmek noktalarında toplam 20 bin adet kandil simidi dağıtıldı. Tüm Edirne halkının Miraç Kandili'ni kutlar sağlıklı huzurlu günler geçirmelerini dilerim" ifadelerine yer verdi.

Özlem Ceylan